Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Contact

Adres en contact

Dorpsstraat 103
2761 AN ZEVENHUIZEN

info@biketotaalboode.nl
Tel. 0180 63 47 88

BTW: NL001634383B94
KVK: 70033528
IBAN: NL20ABNA0813103185

Onze openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

08.30 - 18.00 uur

Woensdag

08.30 - 18.00 uur

Donderdag

08.30 - 18.00 uur

Vrijdag

08.30 - 20.00 uur

(koopavond)

Zaterdag

08.30 - 16.00 uur

Onze merken:

Alpina, Batavus, Cortina, Dutch ID, Giant, Koga, Loekie, Merida, Sparta

Onze services:

Zadelmeting, Bodyscanning, Fietsverzekering, Fietsreparatie, Leenfiets, Fiets inruilen, Service & Onderhoudspakket, Fietslease/Betalen in termijnen

Bike Totaal Boode; alles onder één dak.

Service

Bike Totaal Boode voorziet klanten al bijna 75 jaar de klant van een persoonlijk en deskundig advies en staat bekend om zijn vakmanschap en de uitstekende service. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Assortiment

In de etalages geven wij alvast een klein voorproefje van het grote assortiment aan tweewielers en accessoires dat bij ons verkrijgbaar is. Eenmaal binnen treft u ook een ruime keuze aan tassen, fiets- en regenkleding, fietshelmen, schoenen en alle overige fietsbenodigdheden aan. Drie verdiepingen fietsplezier met een keuze uit maar liefst 300 fietsen van een A-merk, alles op voorraad. Leuk voor kinderen is onze speciale afdeling waar alles op het gebied van kinderfietsplezier te vinden is.
Trappen tegen de wind in? Dat hoeft tegenwoordig geen krachtsinspanning meer te zijn. Bij ons kiest u uit een flinke voorraad elektrische fietsen en met onze demofiets maakt u heel ontspannen een proefritje, zodat u weet hoe geweldig zo'n fiets rijdt.
Voor de wat krappere beurs hebben wij een grote collectie tweede handsfietsen; fietsen die wij voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Meetsystemen

Fiets en fietser moeten op elkaar zijn afgestemd, dat fietst het beste. Om dat doel te bereiken kunnen wij middels een Body Scanning Meetsysteem de juiste fiets voor u op maat leveren. Uw lichaam wordt op 5 punten gemeten door een laserpointer. In combinatie met uw persoonlijke voorkeuren berekenen wij vervolgens de juiste instelling voor uw fiets en stellen wij deze hier op af, zodat u weer met plezier kunt fietsen. Hetzelfde geldt voor de zadelmeting, hiermee vinden wij het zadel dat voor u het meest geschikt is. Want een zadel moet passen, net als een schoen. Dat wordt lekker fietsen zonder zadelpijn.

Fietsreparaties

Kleine reparaties? Wij verlenen u een snelle service. Probleem iets groter? U krijgt een  gratis leenfiets mee. Alle reparaties vinden plaats in onze eigen werkplaats en door vakkundige monteurs.

Fietsverhuur

Even zonder eigen fiets? Geen probleem, bij ons kunt u er één huren, ook elektrisch. 

Bike Totaal Boode; we hebben alles onder één dak.

Route Boode Zevenhuizen

Neem contact op met Bike Totaal Boode in Zevenhuizen

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen